Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Soerense Zand Noord in Eerbeek 6961 RB

Soerense Zand Noord

6961 RB Eerbeek
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
055-5767725 / 06-16736011

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Is het geen droom voor veel mensen om zelf een prachtig huis te laten bouwen op een mooi stuk grond nabij de bossen, maar toch ook weer heel centraal bij het centrum van Eerbeek? of het nu een bungalow is omdat u graag wilt gelijkvloers wenst te wonen met alle voorzieningen op de begane grond of...
Lees meer

Omschrijving

Is het geen droom voor veel mensen om zelf een prachtig huis te laten bouwen op een mooi stuk grond nabij de bossen, maar toch ook weer heel centraal bij het centrum van Eerbeek? of het nu een bungalow is omdat u graag wilt gelijkvloers wenst te wonen met alle voorzieningen op de begane grond of juist een ruime woning voor uw gezin?. De mogelijkheden om hier te mogen bouwen zijn zeer breed.

Maar ook een bedrijf bouwen is mogelijk!

U bent van harte welkom om het kavel te komen bekijken aan het Soerense Zand Noord. Via de oprijlaan bereikt u het kavel dat is omringd met veel groen en bomen.
Positief is dat het een open plek is met veel lichtinval.

Grondoppervlak 1010 m2.

Gebouwd mag worden:
- een woning van 750 m3;
- een bedrijf of een bedrijfswoning (bij deze laatste dient u wel bij de gemeente Brummen het nut te tonen dat het van belang is dat u bij uw bedrijf wilt wonen).

De voorkeur van de eigenaren geniet om te dit kavel bedrijfsmatig te verkopen. Voor nader overleg of onderhandeling kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 325.000,- kosten koper Specificatie BTW belast Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan bosrand, vrij uitzicht, beschutte ligging, open ligging, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1010 m² Kadasteroppervlakte 1010 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hall Sectie E Perceelnummer 6971 Oppervlakte 1010 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.