Mijn favorieten

Media en partners

 

Groen & Plant

Design Pieter Vansenne startte in 2012 met zijn bedrijf. Het is een klein groen bedrijf met veel persoonlijke aandacht voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Ik heb jarenlange ervaring in het groen en adviseer u graag bij de aanleg van een nieuwe tuin, restyling van uw huidige tuin of bij de aankleding van de entree van uw bedrijfspand. Leg de groene loper uit!


De entree is bepalend voor de eerste indruk van relaties die uw bedrijfspand bezoeken. Een nette, goed vormgegeven bedrijfstuin, aangeklede entree, ontvangstruimte en groenondersteuning van uw interieur zijn investeringen die zich terugbetalen. Uw huis verkoopbaar met Groen! Ook helpen wij met het verkoop klaar maken van uw tuin. Een verzorgde tuin verhoogt de kans op verkoop van uw woning. Kleine aanpassingen maken soms al het verschil. Maak de passant tot klant!

Groenaccenten geven een prettige onderbreking van het straatbeeld en geven een vriendelijke uitstraling aan uw onderneming. Dit maakt soms het verschil tussen doorlopen en binnenlopen. Slim vormgegeven groen trekt de aandacht, verbetert de uitstraling van uw etablissement én brengt uw aanbod onder de aandacht. Zorg dat u opvalt in de massa. Upgrade de passant tot klant!