Mijn favorieten

VerkoopStap 1: Kennismaken

U wilt uw huis verkopen? Wij zijn een sparringspartner vanaf uw keuze om te verhuizen tot en met de sleutel van uw nieuwe woning! Wij helpen u met al uw vragen en onzekerheden.


Wij komen graag bij u thuis voor een vrijblijvende kennismaking en waardebepaling. Neem gerust contact met ons op.

 

Stap 2: Presentatie

Uw woning komt niet zomaar op de markt. Wij besteden vooraf veel aandacht aan de presentatie.

Vastgoedstyling, goede foto's, een film van uw woning en tuinadvies dragen bij om het maximale resultaat te halen; een snellere verkoop en een hogere prijs. 

 

Stap 3: BezichtigenAls uw woning eenmaal op Funda, onze website en sociale media staat, is het tijd voor de bezichtigingen. Wij plannen deze bezichtigingen altijd in overleg met u en laten u achteraf weten hoe het is gegaan.

 

Stap 4: Onderhandelen en overdracht

  
Komt er een bod? Heel spannend. Wij voelen als geen ander mee met uw enthousiasme en koppelen dit aan verstand van zaken en persoonlijk advies. Wij onderhandelen voor het beste verkoopresultaat. Vervolgens maken wij de contractstukken in orde en tekenen deze samen met u. Ook bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris zijn wij aanwezig. We begeleiden dus de hele verkoop van a tot z.

Bekijk ook onze video waarin wij precies vertellen welke stappen er genomen moeten worden voordat uw woning zichtbaar te koop staat.