Mijn favorieten

Het teamNoël Mulderij - NVM Makelaar (RMT)


Een vrouw met een hartelijke lach, begenadigd talent in het zakendoen. Groot liefhebber van vastgoed en interieur. Gelooft in de kracht van vrouwen en richtte 12 jaar geleden Mulderij Makelaardij op, een kantoor waar alleen vrouwen werkzaam zijn. Ze beheerst het makelaarsvak tot in de puntjes en heeft jarenlange ervaring. Positief ingesteld mens en ze geniet van het leven. Getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Apeldoornse roots!
 Vivianne van Laar - NVM Makelaar (RMT)


Ze is sterk in de zaak en soepel in de vorm. Een energieke, ervaren en inspirerende persoonlijkheid. Legt van nature makkelijk contacten en maakt snel verbindingen. Passie voor interieur en heeft oog voor detail. Reist en tennist graag en al jarenlang paardenliefhebster. Samenwonend en geniet met hem zowel van het Spaanse als Nederlandse leven.
Jennifer Doelwijt - Medewerker Commerciële Binnendienst

Deze sportieve dame is onlangs toegevoegd aan ons team. Fotografie is haar hobby, evenals koken en lekker eten met haar familie. Jennifer is als mederwerker van de commerciële binnendienst uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon. Maaike Hartgers - Medewerker Commerciële Binnendienst

Oorspronkelijk is zij pedagoog, maar op dit moment van toegevoegde waarde op de binnendienst. Ze is gek op reizen samen met haar man en twee kleine kinderen. Ze streeft een gezond en milieuvriendelijk leven na.

 

 
 

 

Buitengewoon deskundig, Goede rolverdeling,
Hecht team, Goedlachs, Cappuccino
Stressbestendig, Accuraat, Empathie
Gevoel voor sfeer, Verstand van zaken, Persoonlijke service
Enthousiast, Ervaren, Betrouwbaar