Mijn favorieten

Onze medewerkers

Mulderij Makelaardij & Taxateur

Noel Mulderij
Noel Mulderij
Makelaar - Taxateur
Een vrouw met een hartelijke lach, begenadigd talent in het zakendoen. Groot liefhebber van vastgoed en interieur. Gelooft in de kracht van vrouwen en richtte 12 jaar geleden Mulderij Makelaardij op, een kantoor waar alleen vrouwen werkzaam zijn. Ze beheerst het makelaarsvak tot in de puntjes en heeft jarenlange ervaring. Positief ingesteld mens en ze geniet van het leven. Getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Apeldoornse roots!
Vivianne van Laar
Vivianne van Laar
Makelaar - Taxateur
Ze is sterk in de zaak en soepel in de vorm. Een energieke, ervaren en inspirerende persoonlijkheid. Legt van nature makkelijk contacten en maakt snel verbindingen. Passie voor interieur en heeft oog voor detail. Reist en tennist graag en al jarenlang paardenliefhebster. Samenwonend en geniet met hem zowel van het Spaanse als Nederlandse leven.
Maaike Hartgers
Maaike Hartgers
Medewerker Commerciële Binnendienst
Oorspronkelijk is zij pedagoog, maar op dit moment van toegevoegde waarde op de binnendienst. Ze is gek op reizen samen met haar man en twee kleine kinderen. Ze streeft een gezond en milieuvriendelijk leven na.
Jennifer Doelwijt-Tupanwel
Jennifer Doelwijt-Tupanwel
Medewerker Commerciële Binnendienst
Deze sportieve dame is onlangs toegevoegd aan ons team. Fotografie is haar hobby, evenals koken en lekker eten met haar familie. Jennifer is als medewerker van de commerciële binnendienst uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon.