Mijn favorieten

Blog

Hoelang is de bedenktijd bij het kopen van een woning?
Geplaatst op: 1 april 2020
Hoelang is de bedenktijd bij het kopen van een woning? Om precies te zijn drie dagen! Het hele antwoord geven we je in een nieuwe aflevering van 'Vraag 't maar aan de makelaar!'.
Lees meer...
Wat zijn ontbindende voorwaarden?
Geplaatst op: 25 maart 2020
Wat zijn ontbindende voorwaarden? Het antwoord op deze vraag delen we graag met je in deze video!
Lees meer...
Als de koper de vraagprijs biedt, moet de verkoper dan de woning verkopen?
Geplaatst op: 18 maart 2020
Als de koper de vraagprijs biedt, moet de verkoper dan de woning verkopen? Nee en hoe dat precies zit leggen wij je graag uit in deze video!
Lees meer...
Wij presenteren onze nieuwste serie: Vraag 't maar aan de makelaar!
Geplaatst op: 14 maart 2020
Is dit het juiste moment om je woning te verkopen? Deze vraag krijgen wij regelmatig en daarom geven wij in onze nieuwste serie ‘Vraag ‘t maar aan de Makelaar’ antwoord op dit soort vragen!
Lees meer...
Hoe maak je je woning klaar voor de verkoop?
Geplaatst op: 11 maart 2020
Je wilt je woning gaan verkopen en dat wil je natuurlijk doen voor een zo goed mogelijke prijs met de beste voorwaarden. Om dat te bereiken, is het onder andere belangrijk om je huis zo goed mogelijk te presenteren. In dit blog geven wij je 6 tips.
Lees meer...
Waarom meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?
Geplaatst op: 11 maart 2020
Zaterdag 28 maart is het tijd voor de eerste NVM Open Huizen Dag van 2020. Op dit moment vliegen de huizen als warme broodjes over de toonbank. Waarom zou je dan nog mee willen doen aan de NVM Open Huizen Dag? Wij geven je vier argumenten in dit blog.
Lees meer...
Nu is het moment om je woning te verkopen!
Geplaatst op: 3 februari 2020
Toe aan een nieuwe woning? Maar twijfel je of dit wel het goede moment is? Lees in dit blog vijf redenen waarom het nu juist het moment is om je woning te verkopen!
Lees meer...
Als starter je eerste huis kopen. Hoe doe je dat?
Geplaatst op: 11 december 2019
Als starter iets kopen is momenteel een behoorlijke uitdaging. Het aanbod is beperkt en de huizenprijzen rijzen de pan uit. Maar toch is het kopen van een huis nog steeds een goed idee. De hypotheekrente is laag en mede daardoor zijn de maandlasten bij een koophuis vaak lager dan bij een huurwoning. Maar hoe pak je dit dan aan? In dit blog volgen 4 tips:
Lees meer...
Hoe profiteer je van de lage hypotheekrente?
Geplaatst op: 18 november 2019
Het zal je niet zijn ontgaan: de hypotheekrente staat laag. Heel laag. Gunstig voor kopers die op zoek zijn naar hun eerste eigen stekje, maar wat als je al een huis met bijbehorende hypotheek hebt? Dan kan doorstromen gunstig zijn. Waarom dat zo is, leggen we je graag uit.
Lees meer...