Mijn favorieten

Aankoop


Stap 1: Kennismaken en woonwensen bespreken


We kunnen u helpen met zoeken naar uw ideale woning en als u die al gevonden heeft, stappen wij vanaf dat moment in. Het is belangrijk dat wij weten wie u bent en wat uw woonwensen zijn. Zo kunnen wij gericht voor u zoeken en u van goed advies voorzien.

Wij maken daarom graag kennis met u. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.
 

Stap 2: Op zoek naar uw droomhuisSamen gaan we op zoek naar uw droomhuis. We stellen een zoekopdracht voor u in, zodat u als eerste op de hoogte bent van het actuele aanbod. Daarnaast hebben wij een groot netwerk waardoor wij dicht bij het vuur zitten. Heeft u eenmaal een huis op het oog, dan leggen wij het contact met de verkopend makelaar en plannen een bezichtiging in om samen met u de woning te bekijken. We bekijken de bouwkundige staat van de woning en voorzien u van een helder advies omtrent de waarde en de strategie.
 

Stap 3: OnderhandelenNamens u onderhandelen wij en begeleiden wij u door het hele proces. U kunt bij ons terecht met al uw vragen. Maar het belangrijkste is, wij treden op om uw belangen te behartigen, zonder emotie maar met onze ervaring en vakkennis.

 

Stap 4: Gefeliciteerd!

   
Als het bod en voorwaarden geaccepteerd zijn, is het tijd voor de officiele papieren. Wij controleren alle contractstukken en tekenen deze samen met u. Ook bij de eindinspectie en de overdracht bij de notaris zijn wij aanwezig. We begeleiden dus de hele aankoop van a tot z.

Bekijk ook onze video met daarin meer informatie over het voordeel van een aankoopmakelaar.